Boka oss

Vi föreläser i hela Sverige – och digitalt!

Vi är vana föreläsare, processledare och workshopledare både på svenska och engelska. Vi kan hålla föreläsningar både på plats hos er och digitalt. Mejla info@maktsalongen.se för att boka oss! 

Föreläsningar

Vi är experter på jämställdhet och jämställdhetsrelaterade frågor som stress, sexuella trakasserier och härskartekniker. Här nedan hittar du mer information om de föreläsningar som vi oftast håller, men såklart kan vi också skräddarsy en föreläsning för er. Klicka på respektive länk för att läsa mer!

Bland tidigare uppdragsgivare finns bland annat Livsmedelsverket, Skiftet, Rädda Barnen, Skolverket, Saco studentråd, Linköpings universitets studentkårer, Venturelab, Karlstad studenkår, Vision, NCC, Stjärnjouren, Interfem, Hulebäcks elevkår, Angered folkhögskola och UNF.

Processtöd

Vill ni göra en mer djupgående och långsiktig satsning på jämställdhetsarbetet? Det kan vi också hjälpa till med! Vi tar tillsammans fram en plan med föreläsningar och workshops som tar er organisation eller företag från ord till handling. Detta har vi gjort med bland andra Skolverket, SSU och TCO. Läs mer här om hur arbetet kan se ut och mejla oss på info@maktsalongen.se så vi kan prata om vad ni behöver!

Vi reser gärna till er för att föreläsa, leda processer eller hålla i workshops. Om resande krävs tillkommer rese- och eventuella boendekostnader.

Har du frågor om våra föreläsningar eller vill du skicka en intresseanmälan? Fyll då i kontaktformuläret nedan eller mejla oss direkt till info@maktsalongen.se

Intresseanmälan