Wendy Francis föreläser på Maktsalongen Växjö

Lördagen 24/9 är det nätverksträff för Maktsalongen Växjö och vi är så glada att få berätta att föreläsaren på träffen är aktivisten, poeten, krönikören och programledaren;

WENDY FRANCIS!!!!

Förändring är den röda tråden i allt Wendy tar sig an och är också det som motiverar hennes engagemang i sociala frågor om rättvisa och jämlikhet. Hennes specialområden att föreläsa om är kommunikation och makt, intersektionell feminism, self-care/empowerment och miljörasism. Tillsammans med aktivisten Nora Dome Nelson driver hon ARGA FLICKOR som är en normkritisk podcast av och om personer som rasifieras. Syftet med programmet är att skifta det offentliga samtalet och skapa en plattform, där människor som ofta osynliggörs i samhället får ta plats på ett frigörande sätt. Dessutom arbetar Wendy som verksamhetsutvecklare och frilansar som krönikör och PR-konsult.

Som föreläsare arbetar Wendy Francis för att ge deltagare verktyg för att se makt och agera normkritiskt. På träffen i Växjö kommer hon hålla en föreläsning under temat Makt & metoder för förändring, där hon tillsammans med deltagarna, kommer att undersöka vad makt egentligen är, hur makt ser ut och på vilket sätt du både får och ger makt. Dessutom kommer hon bjuda på nyskriven poesi och en våg av pepp och aha-moments. Förbered er för en timme av både ilska och skratt!

Denna starkt lysande stjärna har haft dessa tidigare arbetsgivare; RFSL, Sveriges Television, Uppsala universitet, Feministiskt Perspektiv, PUSH, Latinamerikagrupperna och Interfem.

<3 DET HÄR VILL DU INTE MISSA! <3

Maktsalongen Växjö – lör 24/9 kl. 11-16 – Anmäl dig till träffen HÄR 

Attenda eventet på Facebook