Vi söker kommunikatör!

ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DENNA TJÄNST HAR GÅTT UT

Vi på Maktsalongen vill rekrytera en ny stjärna till vårt team! Nu söker vi efter en vikarierande kommunikatör på 40% för hösten!

Om oss
Maktsalongens mål är ett jämställt samhälle, där makt och inflytande fördelas rättvist. Vi vill att fler unga kvinnor* ska se sig själva som ledare och utmana normer som sätter snäva ramar för hur makt ser ut och vad en ledare kan vara. Du kan läsa mer om oss på maktsalongen.se.

Om arbetet och om tjänsten
Som kommunikatör arbetar du nära tillsammans med Maktsalongens kommunikationsansvarige och övriga kansli med Maktsalongens dagliga och kontinuerliga kommunikation. Maktsalongen har många olika verksamheter och projekt och att arbeta med kommunikation är en central del av dem alla. Du kommer bland annat jobba med vår hemsida, nyhetsbrev, sociala medier, omvärldsbevakning och komma på och genomföra kommunikationsprojekt för att sprida våra verksamheter.

Tjänsten är ett vikariat på 40%. Tillträde så snart möjligt, men tidigast 13 augusti. Vikariatet sträcker sig till 31 december 2018. Arbetsplatsen är på Maktsalongens kontor i Gamla stan i Stockholm. Maktsalongen har kollektivavtal.

Om dig
Vi tror att du:

  • Tycker om att skriva.
  • Gillar internet och är genuint intresserad av digital kommunikation.
  • Vet hur budskap bör anpassas för att få genomslag på sociala medier.
  • Har kunskap om hur olika plattformar fungerar.
  • Delar våra grundvärderingar och är intresserad av genus, feminism och jämställdhet och vill att ditt arbete ska bidra till ett mer jämställt samhälle.
  • Är nyfiken, handlingskraftig och snabblärd och van vid att ta egna initiativ.

Det är ett plus om du har:

  • Pluggat kommunikation.
  • Har jobbat med kommunikation i 1-2 år.
  • Varit engagerad i en ideell rörelse och har kunskap om civilsamhället.
  • Är intresserad av politik och samhällsfrågor.

Om rekryteringsprocessen
För att söka tjänsten som kommunikatör fyller du i detta frågeformulär. Där kommer du få ladda upp ditt CV. I ditt CV finns ingen bild, namn eller kontaktuppgifter, dessa får du istället ange i frågeformuläret. Detta för att vi ska kunna göra en så objektiv bedömning av dina erfarenheter och kompetens som möjligt. De som genomför rekryteringen kommer inte ha tillgång till ditt namn förrän du eventuellt blir kallad på intervju.

Sista dag för ansökan är 12 augusti. Dock kommer vi genomföra intervjuer i takt med att ansökningar kommer in och eventuellt göra rekryteringen redan innan semestern. Så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor, kontakta generalsekreterare Sara Haraldsson på sara@maktsalongen.se eller 0708 89 81 49. Vi är på semester vecka 28-32 och kommer då inte vara tillgängliga för att svara på frågor.

*med kvinnor menar vi personer som själva identifierar sig som kvinnor.