Maktsalongen + Umeå = Sant

Det behövs fler rum där kvinnor med makt kan träffas, peppa varandra och växa som ledare. Förra året började vi arbetet med att etablera Maktsalonger på fler ställen i Sverige än Stockholm. I höstas hölls uppstartsträffar för lokala nätverk på fem olika orter i Sverige där det lokala engagemanget och civilsamhället är starkt: Umeå, Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö.

Lokala_hemsida

Nu fortsätter vi! Årets första lokala nätverksträff är den 2 mars i Umeå. Nätverket vänder sig till dig som definierar dig som kvinna, är ung och lokalt engagerad i en förening/klubb/organisation i Västerbotten, oavsett om du var med på den förra träffen eller inte. Det går att anmäla sig till träffen fram till nu på fredag, den 29 februari, här!

Vi har valt att peppa inför detta genom att under en hel vecka lyfta engagemanget i Umeå och Västerbotten. Detta kommer att synas i våra kanaler genom intervjuer med engagerade Umeåkvinnor, gästinspel på vårt Instagramkonto med kvinnor som redan är med i nätverket i Umeå, peppiga bilder och länkar till initiativ i Umeå som alla borde känna till. Kort och gott: nu är det dags för Maktsalongens Umeåvecka. Nu kör vi!

 Här finns mer info om alla de lokala träffarna.
 Här kan du läsa en artikel i Västerbottenkuriren om Maktsalongens verksamhet i Umeå.
☞ Frågor om träffen och nätverket kan du ställa till Golnar som är projektledare för alla de lokala nätverken. Golnar nås på mailadressen golnar[at]maktsalongen.se!