Lite mycket nu

Utbrändhet ökar bland unga tjejer. Det är inte bara ett problem för de som bränner ut sig, utan för hela samhället. För ju fler tjejer som inte orkar ur sängen, desto färre ledarpositioner kommer i framtiden ägas av kvinnor.

Därför har vi skapat sms-skolan Lite mycket nu, så du och alla andra kan lära sig hur stress bäst hanteras.

Signar du upp dig kommer du få en enkel och peppande övning varje dag i 2 veckor. Att ändra ett beteende kan nämligen börja i något så litet och vardagligt som i telefonen. Gå med i sms-skolan genom att signa upp dig på litemycket.nu.

4 sätt att vara med:

1. Signa upp dig på sms-skolan här!

2. Signa upp dig på projektets nyhetsbrev här för att få ett mail i månaden om hur du kan stå upp mot din egen stress.

3. Signa upp dig på vår maillista för grupper här så får du ett mail i månaden om hur din arbetsgrupp, klass, elevkår, elevråd, styrelse eller ditt kompisgäng kan jobba mot stress tillsammans.

4. Om du vill beställa material till din skola eller din organisation – maila oss på litemycketnu@maktsalongen.se och glöm inte att ge oss adressen så vi vet vart vi ska skicka paketet! Engagemangskitet innehåller affischer, stickers, gnuggisar och info om vad ni kan göra för att sätta igång och jobba mot stress tillsammans.

Lite mycket nu är ett Arvsfondsprojekt som drivs av Maktsalongen och som tagits fram i samarbete med Sveriges Elevkårer, Psykologifabriken, code and conspire, Martin Löfqvist och Alexandra Arvidsson.

Kontakt: litemycketnu@maktsalongen.se