Jobba ideellt för Maktsalongen!

Från och med NU och fram till den 26 februari (sista ansökningsdag har passerat) kan du kandidera till Maktsalongens styrelse, valberedning och som verksamhetsrevisor! Som förtroendevald i Maktsalongen får du tillsammans med oss arbeta med Maktsalongen utveckling!

Styrelsen (7 platser)

Till styrelsen söker vi 7 grymma personer som vill vara med och utveckla Maktsalongens verksamhet! Vi tycker att det är viktigt att det finns en bredd i styrelsen och söker därför både de som har tidigare erfarenhet av Maktsalongen och de som inte har det. Vi hoppas att personer med erfarenhet av jämställdhetsarbete, finansieringsfrågor, opinionsbildning eller det unga civilsamhället kommer kandidera, eftersom dessa områden utgör en viktig del av vårt arbete. Styrelseuppdraget är både strategiskt och operativt, samt att styrelsen har budgetansvar. 

Verksamhetsrevisor (2 platser)

Maktsalongen är en organisation som växer och förändras. Därför behöver vi engagerade verksamhetsrevisorer! Som verksamhetsrevisor är du med och granskar styrelsens arbete, men du har inte ansvar för den ekonomiska revisionen.

Valberedning (2 platser)

För att få in bra förtroendevalda till Maktsalongen behövs en strukturerad valberedning med ett stort kontaktnät. Ansök till valberedningen för att kunna påverka vilka som kommer bidra till Maktsalongens utveckling nästa år!

Såhär kandiderar du!

  • Kandidera HÄR innan den 26 februari! Sista ansökningsdag har passerat.
  • Vilka som får uppdragen röstar vi fram på årsmötet den 6 april.
  • För att kunna kandidera och rösta måste du vara medlem i Maktsalongen, det blir du så här.

Frågor?

Om du har några frågor kan du kontakta valberedningen – som består av bästa Louise och Alice – på valberedning@maktsalongen.se!