Maktmötet

Förra året arrangerade vi Maktmötet, en helgutbildning för unga, engagerade kvinnor*, för allra första gången. Vi var trötta på att så många liknande event bara hölls i storstäderna, så vi flyttade ut och styrde helgutbildningar på tre olika platser i Sverige. Det blev tre fantastiskt lärorika helger av systerskap, nätverkande och en massa feministisk pepp! Så självklart vill vi göra samma sak i år igen – fast nu ÄNNU större!

Maktmötet är till för dig som är ung kvinna (mellan 18-30 år) som är eller vill bli engagerad i en ideell organisation eller rörelse. Under en helg kommer du få lära dig om jämställt ledarskap, praktiskt systerskap, feminism, intersektionalitet och retorik – allt genom samtal och aktiviteter som ger praktiska verktyg för att ta och behålla makt! Det är ett utmärkt tillfälle att både utveckla sin egen kunskap om ledarskap, men också en chans att få nätverka med andra unga kvinnor som befinner sig i samma sits som en själv! 

I år hålls Maktmötet i Växjö, Skövde och Gävle! Maktsalongen står för både resa och boende för alla deltagare, så det spelar ingen roll var i landet en befinner sig — är du intresserad så SÖK! 

Ansökan öppnar den 5:e augusti, till dess uppdaterar vi med information och innehåll i våra kanaler. Vi ses i höst!

 

*Med kvinnor menar vi personer som själva identifierar sig som kvinnor.