Maktmötet

Vi är trötta på att de flesta coola grejerna hålls i storstäderna, så nu flyttar vi ut och bjuder in till Maktmötet, den fetaste konferensen för unga kvinnor* som vill förändra världen. Maktmötet är tre konferenser under tre helger på tre olika platser i Sverige – Ven, Karlstad och Umeå. Vi kommer hänga, diskutera, workshoppa och smida planer för att förändra världen!

Är du en ung kvinna som är eller vill bli ledare i en ideell organisation eller rörelse? Vill du lära dig mer om praktiskt systerskap, nätverka med andra unga kvinnor och få praktiska verktyg för hur du kan ta och behålla makt? Då är Maktmötet till för just dig!

Under helgen kommer vi att ha samtal och aktiviteter kring ämnen som feminism, intersektionalitet, retorik, #metoo, härskartekniker, praktiskt systerskap och jämställt ledarskap. Så häng med på höstens fetaste konferens!

Ansökan sker här innan den 19:e augusti, du får besked inom två veckor efter ansökningstiden gått ut.

Hoppas vi ses i höst!

DATUM
21-23 september – Ven
28- 30 september – Umeå
12-14 oktober – Karlstad

TILLGÄNGLIGHET OCH PRAKTISK INFO
På Maktmötet ingår övernattning fredag till söndag och du kommer behöva ha med dig lakan och handduk. Ni kommer att dela rum med andra deltagare på Maktmötet. Övernattning kommer att ske i nära anslutning till konferensen eller i samma lokaler.

Maktsalongen står för alla matkostnader och maten som serveras kommer att vara vegetarisk, men givetvis kan vi anpassa kosten ytterligare. Vi kommer såklart göra vårt bästa för att möta andra tillgänglighetsbehov och du kan fylla i dem i ansökningsformuläret.

PRIS
Kostnaden för helgen är 1000kr men Maktsalongen står för dina resekostnader.

*Med kvinnor menar vi personer som själva identifierar sig som kvinnor.