Kandidera till Maktsalongen

Den 20 november har Maktsalongen årsmöte. Då är det dags att besluta om verksamheten för 2018 och även välja de som under de kommande året ska leda organisationen. Inför årsmötet så går det nu att kandidera till de förtroendeuppdrag som finns inom Maktsalongen: ordförande, styrelse, revisor och valberedning. Sista ansökningsdag är 8 november och vilka som väljs till posterna bestäms av Maktsalongens medlemmar på årsmötet den 20 november. Formuläret du fyller i för att kandidera hittar du längst ner på denna sida.

ORDFÖRANDE

Till styrelsen söker vi en grym ledare som vill företräda, leda och representera Maktsalongen som organisation. Vi ser att du har erfarenhet av att leda en ideell organisation och har kunskap inom jämställdhetsarbete. Vi vill att du har en drivkraft att förändra samhället tillsammans med andra. Som ordförande arbetar tillsammans med  generalsekreteraren för att utveckla och leda organisationen och arbetar nära Maktsalongens kansli.


STYRELSEN

Till styrelsen söker vi grymma personer som vill vara med och utveckla Maktsalongens verksamhet! Vi tycker att det är viktigt att det finns en bredd i styrelsen och söker därför både de som har tidigare erfarenhet av Maktsalongen och de som inte har det. Vi söker personer med erfarenhet av jämställdhetsarbete, finansieringsfrågor, opinionsbildning eller det unga civilsamhället eftersom dessa områden utgör en viktig del av Maktsalongens arbete. Styrelseuppdraget är både strategiskt och operativt.


VERKSAMHETSREVISOR

Maktsalongen är en organisation som växer och förändras. Därför behöver vi engagerade verksamhetsrevisorer! Som verksamhetsrevisor har du en viktig roll i att vägleda och granskar styrelsens arbete. Du har dock inte ansvar för den ekonomiska revisionen.


VALBEREDNING

För att få in bra förtroendevalda till Maktsalongen behövs en strukturerad valberedning med ett stort kontaktnät. Vill du vara med i det viktiga arbetet med att ta fram nästa års styrelse, skickar du in en kandidatur. Årsmötet kommer behandla alla kandidaturer på årsmötet den 20 november.

SÅHÄR KANDIDERAR DU:

  • Kandidera här innan den 8 november! 
  • För att kunna kandidera och rösta måste du vara medlem i
    Maktsalongen, det blir du så här.
  • Här anmäler du att du kommer till årsmötet, oavsett om du kommer kandidera eller inte!

FRÅGOR?

Om du har några frågor kan du kontakta valberedningen
på valberedning@maktsalongen.se!