Boka oss

Vi är vana föreläsare, processledare, talare, workshophållare och årsmötesordföranden (på svenska och engelska). Maila paloma@maktsalongen.se för att boka en föreläsning! 

Föreläsningar

Vi är experter på jämställdhet, stress, mentorskap och ledarskap. Här nedan hittar du mer information om de föreläsningar som vi oftast håller i, men såklart kan vi också skräddarsy en föreläsning för er. Klicka på respektive länk för att läsa mer!

Bland tidigare uppdragsgivare finns bland annat Rädda Barnen, SkolverketHyper Island, SSU, SandvikLinköpings universitets studentkårer, NBVHandelshögskolans studentkår, Södra latins elevkår och Folkbildarforum.

Om ni är en organisation eller rörelse för unga så erbjuder vi specialpris för er om ni går ihop några organisationer och beställer en föreläsning tillsammans. För det krävs att ni är minst tre organisationer som går ihop, att ni fixar lokal att vara på och ni får max vara 30 personer. Maila oss för fler detaljer kring detta.

Processtöd

Vill ni ta ett större grepp kring jämställdheten eller stressen hos er? Det kan vi hjälpa till med! Vi tar tillsammans fram en plan med föreläsningar och workshops som tar er organisation från ord till handling och förändrar ert arbete i grunden. Detta har vi gjort med bland andra Riksförbundet Unga MusikanterSSU och TCO. Vill ni veta mer om hur en sådan process kan se ut? Läs mer här och maila oss på info@maktsalongen.se så vi kan prata om vad ni behöver.

Årsmöten

I vårt team finns även fantastiska mötesordförande till årsmöten och kongresser som lett kongresser för bl.a Vårdförbundet, DIKRFSU och Finansförbundet. Är ni intresserade av att boka oss? Hör av er så kan vi prata mer! Vi nås lättast på info@maktsalongen.se.

Vi föreläser i hela Sverige!

Vi reser gärna till er för att föreläsa. Om resande krävs tillkommer rese- och eventuella boendekostnader.

Här kan ni läsa mer om våra olika föreläsare:

Sara Haraldsson

Sara är en av Maktsalongens grundare och arbetar idag som generalsekretare för Maktsalongen. Sara har en bakgrund i Sveriges elevråd - SVEA, Röda Korsets Ungdomsförbund och LSU - Sveriges ungdomsorganisationer. Ni når henne på sara@maktsalongen.se

Paloma Halén Román

Paloma arbetar på Maktsalongen som Nätverks- och utbildningsansvarig. Paloma är ansvarig för alla bokningar av våra föreläsningar och är också en av våra föreläsare. Ni når henne på paloma@maktsalongen.se