Boka oss

Vi är vana föreläsare, processledare, talare och workshophållare (på svenska och engelska). Maila paloma@maktsalongen.se för att boka oss! 

Föreläsningar

Vi är experter på jämställdhet, stress, sexuella trakasserier och ledarskap. Här nedan hittar du mer information om de föreläsningar som vi oftast håller i, men såklart kan vi också skräddarsy en föreläsning för er. Klicka på respektive länk för att läsa mer!

Bland tidigare uppdragsgivare finns bland annat Rädda Barnen, SkolverketHyper Island, SSU, SandvikLinköpings universitets studentkårer, NBVHandelshögskolans studentkår, Södra latins elevkår och Folkbildarforum.

Om ni är en organisation eller rörelse för unga så erbjuder vi specialpris för er om ni går ihop några organisationer och beställer en föreläsning tillsammans. För det krävs att ni är minst tre organisationer som går ihop, att ni fixar lokal och ni får max vara 30 personer. Maila oss för fler detaljer kring detta.

Processtöd

Vill ni ta ett större grepp kring jämställdheten eller stressen hos er? Det kan vi hjälpa till med! Vi tar tillsammans fram en plan med föreläsningar och workshops som tar er organisation från ord till handling och förändrar ert arbete i grunden. Detta har vi gjort med bland andra Riksförbundet Unga MusikanterSSU och TCO. Vill ni veta mer om hur en sådan process kan se ut? Läs mer här och maila oss på paloma@maktsalongen.se så vi kan prata om vad ni behöver.

Vi föreläser i hela Sverige!

Vi reser gärna till er för att föreläsa. Om resande krävs tillkommer rese- och eventuella boendekostnader.

Här kan ni läsa mer om våra olika föreläsare! Alla föreläsningsförfrågningar skickas till paloma@maktsalongen.se.

Paloma Halén Román

Paloma arbetar på Maktsalongen som Nätverks- och utbildningsansvarig. Paloma är ansvarig för alla bokningar av våra föreläsningar och är också en av våra föreläsare.

Sara Haraldsson

Sara är en av Maktsalongens grundare och arbetar idag som generalsekretare för Maktsalongen. Sara har en bakgrund i Sveriges elevråd - SVEA, Röda Korsets Ungdomsförbund och LSU - Sveriges ungdomsorganisationer.

Linn Svansbo

Linn är ordförande för Maktsalongen. Linn har en bakgrund i Sveriges elevkårer och jobbar som medlemsutvecklare på fackförbundet Byggnads.