Bli medlem

Maktsalongen är en ideell förening. Det betyder att det är medlemmarna som bestämmer vad Maktsalongen ska göra. Under årsmötet bestämmer medlemmarna vad det är som Maktsalongen ska arbeta med och vilka som ska sitta i Maktsalongens styrelse under det kommande året. Att vara medlem i Maktsalongen är också ett sätt att stötta Maktsalongens arbete för en jämställd maktfördelning i det unga civilsamhället och samhället. Medlem kan alla som är unga (max 35 år) och står bakom Maktsalongens värderingar bli. Vilket kön du har spelar ingen roll. Här hittar du vår  verksamhetsplan för 2018 och vår senaste verksamhetsberättelse! Här hittar du också Maktsalongens stadgar.

I Maktsalongen finns det två olika sorters medlemskap: huvudmedlemskap och stödmedlemskap:

  • Huvudmedlem kan en person som identifierar sig som kvinna och är yngre än 35 år bli. Huvudmedlemmar har möjlighet att rösta på årsmötet och kan kandidera till förtroendeuppdrag; det är helt enkelt huvudmedlemmarna som beslutar över Maktsalongen. Medlemsavgiften är 80 kr.
  • Stödmedlem kan personer som inte uppfyller kriterier för huvudmedlemskap bli. Att bli stödmedlem är ett sätt att stötta Maktsalongen. Helt enkelt ett bra sätt att visa att du är ett fan! För personer som är under 35 år kostar stödmedlemskapet 80 kr och för personer som är 35 år och äldre kostar det 200kr.

☞ medlem blir du här!

 

När du blir medlem i Maktsalongen så kommer vi få tillgång till dina personuppgifter. Om du vill läsa mer om hur vi hanterar och lagrar dina personuppgifter så kan du här läsa Maktsalongens integritetspolicy.