Ansökan för adepter

Detta är ansökningsformuläret för dig som är intresserad av att bli adept! Du kan läsa allt om programmet på sidan ”Mentorskapsprogrammet 2020” men sammanfattningsvis är det detta som gäller:

  • Adepterna i mentorskapsprogrammet får två saker: mentorskap och nätverk. Under året får du en mentor som följer, stöttar och lyfter dig, och du träffar de andra adepterna på nätverksträffar. Fokus för både träffarna och mentorskapet är att du ska utvecklas som ledare.
  • Programmet pågår från mars till december 2020. Under året träffar du regelbundet din mentor var 4-8 vecka i cirka 1-2 timmar och adepternas nätverk träffas under fyra helgträffar: 7-8 mars, 23-24 maj, 12-13 september och 28-29 november. Det är obligatoriskt att kunna medverka på alla träffar för att kunna bli antagen till programmet. Träffarna är i Stockholm, vi erbjuder sökande från andra platser i Sverige gratis boende och resor vid träffarna, så att alla har goda möjligheter att vara med, oavsett var i Sverige man bor.
  • För att kunna bli antagen som adept behöver du vara under 30, identifiera dig som kvinna och ha ledaransvar i en ideell organisation eller rörelse.
  • Du söker genom att fylla i formuläret nedan och skicka det till oss innan klockan 23.59 den 8 januari. Du får antagningsbesked senast den 24 januari.

Lycka till!

Ps. När du skickat in ditt formulär kommer det upp en Tack-ruta under formuläret. Om den kommer upp betyder det att vi fått din ansökan! Du kommer inte få ett bekräftelsemail.

Fält markerade med * är obligatoriska